Dublin Irish Pub
KARAOKEA Viikon Jokaisena päivänä. TERVETULOA.  

DUBLIN IRISH PUB

ma-ke 15-02, to-pe 15-04, la 15-04, su 18-02

Tunnelmallisessa pubissa on viihdettä ja vauhtia viikon jokaisena päivänä. Hanoista virtaa irkkuoluet ja hyllyt notkuvat viskeistä. Valikoimista löytyy oluita tummista vaaleisiin, siidereitä kuivista märkiin, sekä paljon erilaisia makuelämyksiä.

Pubissa seurustelet ja vietät aikaa ystäviesi kanssa pelaillen biljardia sekä erilaisia lauta- ja korttipelejä. Dublin Irish Pub tarjoaa asiakkailleen ilmaisen langattoman internet-yhteyden.

Mahtavat Irlanti-aiheiset seinämaalaukset täydentävät pubin tunnelmallisuutta. Seinämaalaukset ovat toteuttaneet Tuomo Laakso, Maria Laine ja Simo Ripatti.

Meillä tupakointi tapahtuu myös pubin puolella siihen tarkoitetussa tilassa. Muualla tupakointi on kielletty (unohtamatta kesäterassia).

DUBLIN KARAOKE

SU-KE 21-02, TO-PE 21-04, LA 15-20

Maanantaista sunnuntaihin jokainen saa olla illan tähti; karaokea lauletaan isolta screeniltä aina yömyöhään asti.

DUBLIN NIGHT

to 21-04 PE-la 22-04

Dublin Night avaa ovensa torstaina klo. 21.00, Perjantaina ja lauantaina klo 22.00. Hillityssä aikuiseen makuun suunnatussa yökerhossa tanssit ja hulvaton bilemeininki jatkuu aina 04.00 asti. DJ soittaa musiikkia tämän päivän hiteistä vanhoihin klassikoihin. Mikä parasta, voit käydä pubin puolella hengähtämässä vaikka pelaillen Black Jack –pöydässä.

Yökerhon tiloja myös vuokrataan yksityisiin juhliin ja tapahtumiin, täydellisin palveluin. Voit järjestää meillä esim. railakkaat synttärit tai pikkujoulut. Kerro tarpeesi sekä ideasi ja pyydä tarjouspyyntö sähköpostitse osoitteesta info@dublinpub.fi.